De Quest

Een Quest is een zoek- en vindtocht voor vrouwen. We voelen en ervaren eigenlijk nog maar een fractie van de potentie die wij als vrouwen in ons hebben. We dragen allemaal een stukje van een grote puzzel bij ons. Samen boren we een enorm krachtenveld aan, als we deze puzzel compleet maken. De Quest gaat niet alleen over jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gaat niet over alleen maar bezig zijn met je eigen proces. Het gaat erover hoe je dat mee de wereld in neemt.

Durf jij het niet te weten?

De Quest is de kookpot waarin samenwerkingen ontstaan. Waarin ruimte wordt gemaakt voor inspiratie. Waar oude mallen en structuren worden afgebroken om ruimte te maken voor nieuwe. Een plek waar we in chaos mogen zijn, in het niet weten, in verwarring en dichtbij onszelf onze vragen en antwoorden gaan vinden. Om in verbinding met elkaar uit de as te herrijzen en een nieuwe creatie te baren.

Breng jezelf in de Cirkel

Het is de verbinding, de cirkel

Alles wat jij in de wereld zet in verbinding te brengen met gelijkgestemden. Om ons unieke ‘ik’ gezamenlijk te transformeren tot een creatie die we niet kunnen bedenken of zien maar alleen samen – en ieder op haar eigen manier – kunnen beleven in een diepte en pracht die we afzonderlijk niet bereiken.

De Wilde Vrouw in andere Culturen

We voelen een sterke verbinding op wereldniveau

Veel culturen hebben het wilde vrouwenstuk bewaard en daar kunnen wij naar terug gaan. We dragen daar allemaal stukjes van. Die kunnen we naast elkaar leggen. Vanuit de vrouwen uit andere culturen hier in Nederland kunnen we lijntjes over de wereld trekken. Een netwerk weven over de aarde, zodat er nog iets groters kan ontstaan. Die duizenden, duizenden vrouwen die bij elkaar gaan komen; we voelen het in al onze cellen vibreren. Vrouwen die het zichtbaar laten worden zodat de mensen er niet meer omheen kunnen.

Wil je mee op deze Quest?
Bekijk het programma.

Translate »