Organisatie

De Quest of the Wild Woman wordt georganiseerd door Loylou van Asbeck, Joyce Hellendoorn en Marian van Noort. Joyce voelde tijdens de zomer van 2018 de roep om deze Quest vorm te geven. Loylou, Marian en Sifra Nooter omarmden haar inspiratie en de Quest werd ‘geboren’ in augustus 2018.
Sifra koos uiteindelijk haar eigen pad maar is nauw betrokken bij het gedachtegoed. We danken haar voor haar inspiratie.

Loylou van Asbeck Organisatie

Loylou van Asbeck

1968

Loylou van Asbeck is vrouwencoach en Oliebarones. Ze was jarenlang internationaal reisleidster en  richtte zich daarnaast vol overgave op haar rol als moeder van 4 prachtige kinderen. In die tijd ontdekte ze de kracht van de dans en gaf gedurende 13 jaar dans- en trancedans workshops. Samen met Joyce gaf ze SoulTrance avonden, een perfecte combinatie van Trance Dance en het gebruik van de stem. Ze is medeoprichter van het Hieros Gamos-festival en zat van 2013 t/m 2018 in het kernteam, waar ze verantwoordelijk was voor de programmering en de workshopgevers. Ze organiseert vrouwentrainingen en zet haar innerlijk weten, helende aanraking en slangen (kundalini-)energie in om vrouwen en mannen in hun kracht te zetten. Daarvoor maakt ze tevens gebruik van de genezende werking van essentiële oliën van doTERRA en Theta-healing. Haar rol in het festival is die van verbinder, aanjager en organisator. Typisch ‘Loy’: uitbundige lach, liefdevol, trouw, aanpakker, slangenvrouw, ziener, samenwerken, groot denken en zorgt dat iedereen zich welkom voelt.
www.oliebarones.nl
www.loylou.nl

Joyce Hellendoorn

Joyce Hellendoorn

1967

De liefde voor het werken met vrouwen is de rode draad in het leven van Joyce. Ze is gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen die weer leiding willen nemen over hun eigen leven als vrouw en op hun eigen unieke manier leiding willen geven aan veranderingen in de wereld. Ze is initiator van het Lorelei-festival, dat ze 5 jaar organiseerde. Ze is co-auteur van het boek ‘Strip je Vrij’ en gaf jarenlang de gelijknamige training. Met haar boek ‘De Stem van de Godin’ geeft ze vrouwen een handleiding om meer volgens het ritme van de maan te leven. Nu werkt ze met de kracht van de stem volgens de Soul Voice-methode, om vrouwen en mannen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun potentieel. Tevens heeft ze een mooie business in de bijzondere doTERRA etherische oliën opgebouwd. Ze is getrouwd met Arjan Verschuur (oprichter van het Wildeman Festival), is liefmoeder van 4 prachtige kinderen en runt samen met haar man hun gezamenlijke onderneming Joyfulness. Haar derde boek ‘Het roep van de Wilde Vrouw’ is in de maak. Haar rol binnen de Quest is die van strateeg, organisator, schrijver en aanscherper. Typisch Joyce: strategisch, scherpziend, doelgericht, muzikaal en out of the box creatief.
www.joyfulness.nl
www.voicemedicine.nl

Marian van Noort Organisatie

Marian van Noort

1968

Marian heeft haar roots in het communicatievak en werkte jarenlang als schrijver en projectmanager in de reclame- en onderwijswereld. Nu gebruikt ze haar intuïtie, schrijftalent en coachende vaardigheden om professionals te helpen bij het (her)vinden en benoemen van hun unieke talenten. In haar eigen zoektocht naar meer zachtheid en verbinding organiseerde ze een aantal jaren Tempelavonden voor vrouwen en gaf ze samen met Joyce de training Strip je Vrij. Daarnaast is ze zelfbenoemd ‘opperheks’ en wandelende waarzegster bij Spiritainment, een spiritueel entertainmentbureau. Ze maakt hiervoor gebruik van haar ‘weten’ en leerde de afgelopen jaren haar yin en yang in balans te brengen. Binnen Spiritainment werkt ze samen met andere readers. Ze is moeder van een zoon. Haar rol tijdens de Quest is die van schrijver, vormgever, organisator en verbinder van ‘boven en beneden’. Typisch Marian: humor, drive, helderheid, scherpte, diva en meisje, speels, eigen-wijs, samenwerken en supporten.
www.helder.nu
www.spiritainment.nl

De cirkel van vrouwen die ons steunt bij onze Quest

PauLa Bosman

“Ik ben dankbaar om bij de mogen dragen aan de Quest of the Wild Woman. Vanuit mijn verbinding met de kern van de Aarde, vertaal ik de energie in woord, beeld en daad. Dus ff praktisch… ben ik het aanspreekpunt voor alle Aardse zaken. Samen met het team van Vrije Vrouwen scheppen wij de prettige voorwaarden, om vanuit de verbinding met jezelf volledig Vrij te zijn en jouw licht te laten schijnen. Ik heb er zin in!” Welkom, Paula, we zijn heel blij dat je erbij Bent!

Mariette Dantuma

Mariëtte Dantuma

Mariëtte heeft deze prachtige website voor ons ontworpen èn gebouwd. We zijn superblij met de vertaling die ze heeft gemaakt van onze ideeën. Ze nam de tijd om ons verhaal echt te doorgronden zodat het beeld zou passen bij onze visie. En dat is haar meer dan gelukt! Met haar bedrijf Stoutmoedig helpt ze bedrijven en organisaties die een vrijere blijere wereld voor zichzelf en anderen willen creëren. Gedreven door een sterk gevoel om mensen in de samenleving te willen helpen zet ze haar talenten in voor de helpers. Dat zijn voornamelijk coaches en therapeuten. Ze helpt niet alleen door het ontwikkelen van een eigen en onderscheidende visuele zakelijke (online) identiteit en het zichtbaar maken hiervan, maar ook door het bedrijf op zo’n manier neer te zetten dat het helemaal aansluit bij jou als persoon, het bedrijf, je boodschap, het doel en je doelgroep.
www.stoutmoedig.nl

Luna Lucia

Luna Anne Lucia

Luna Anne Lucia is oprichter en creator vanYoung women in Connection en organiseert dit jaar het Vertex Festival, een plek waar jonge vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen delen en samen kunnen creëren, via sisterhood en spelen. Luna assisteerde Mariëtte bij de creatie van deze website. Ze ondersteunt professionals bij uitdragen van hun authentieke (zakelijke) identiteit en visie door middel van grafisch ontwerp en fotografie.
www.vertex-festival.com
E-mail Luna

De mannen die ons steunen bij onze Quest:

We zijn trots en dankbaar voor de mannen die ons structuur en helderheid bieden bij het realiseren van deze Quest. Mannen die begrijpen waarom deze Quest er moet komen en hun unieke talenten ervoor inzetten. Mannen die voor structuur zorgen zodat wij als vrouwen heerlijk kunnen stromen.

Arjan Verschuur

Arjan Verschuur

Financiën

Niet alleen is hij de partner van Joyce en initiator van het Wildeman Festival, hij is ook een specialist als het gaat om coöperaties vormgeven (de Quest is onderdeel van de Embodied Feminine Leadership Academy, coöperatie U.A.) en de financiën op orde houden. Arjan, dank voor de kaders die je hiermee zo helder neerzet voor ons. www.wildemanfestival.nl

Arnaud Mooij

Arnaud Mooij

Fotografie

Begenadigd fotograaf en warm verbonden met de Quest. Hij portretteerde ons op een zonnige dag in november, het was een feestje. En ook spannend, want gefotografeerd worden in krachtige kwetsbaarheid is ongemakkelijk. Je hebt er echt wat moois van gemaakt, Arnaud, dankjewel. www.echtmooij.nl

Levi Gawi

Levi Gawi

Social Media

De verhalen voor deze Quest stromen onze vingers uit.. Maar hoe krijgen we die gestructureerd de media in? Levi hielp ons om onze boodschap op de juiste momenten via het juiste mediakanaal bij de juiste doelgroep te krijgen. Levi verstaat zijn vak! www.levigawi.nl

Ronald Bouwhuis

Logo & Branding

Ronald is art director en weet concepten te vangen in prachtige beelden. Ronald creëerde voor ons het prachtige logo met de vrouw en de wolf, in vurige aardetinten. Heel mooi hoe dit logo in 1 keer goed was. Dankjewel voor je vermogen om te vertalen, Ronald! www.bouwhuisdesign.com

Translate »