Programma

De Quest of the Wild Woman is geen festival waarin we een vaststaand inhoudelijk programma hebben. We gaan in vertraging, nemen de tijd voor alles. Tijd om aan te komen, tijd om met elkaar de ruimte mooi te maken, zodat de hele plek een rituele ruimte is. Zo zakken we in het niet weten, met een krachtige grond van aanwezigheid. Een ruimte waar nog van alles kan ontstaan. Zo belichamen we Yin, het vrouwelijke. Gedragen door een heldere structuur en opbouw – Yang – waar balans het uitgangspunt is. Met elkaar creëren we een ruimte, waarin we drie dagen lang onze aandacht van ons hoofd naar onze buik verplaatsen.

Gezamenlijk Programma

Sacred Space

Tijdens de Winter Quest is er een gezamenlijk programma – een ritueel- waarmee we samen een Sacred Space creëeren. Aansluitend ga je voelen wat op dat moment jouw bijdrage is. Door misschien actief iets in te brengen,  – puur vanuit het gevoel dat het klopt, dat jij op dat moment iets gaat bijdragen. Vertrouw daarbij op je ingevingen. Wij creëren de ruimte. Als je niet actief iets gaat bijdragen, volg dan je voeten op het terrein en kies voor wandelen, stilte, delen, een bezoek aan de sauna… Het is aan jou.

Co-creatie

Je krijgt de ruimte om gezamenlijk een workshop of activiteit vorm te geven. Vertrouw erop dat, als je je ziel volgt, je precies op het juiste moment ‘weet’ wat je wilt doen. Zie het als een proces waarin alles klopt wat er gebeurt, soms leuk, soms pijnlijk. Blijf waarnemen en verantwoordelijkheid nemen. Maar bovenal: blijf.

Volg je voeten

Niemand weet wat er uiteindelijk plaats gaat vinden. We volgen de flow en ons ‘weten’, niet ons hoofd. Het is een groot tarot dat we met elkaar creëren en het klopt altijd – wat er ook gebeurt en waar je ook bent. We stappen gezamenlijk in een experiment. Dat vraagt om jouw bewustzijn. En natuurlijk kun je het soms even niet weten. Weet dat je gedragen wordt en gefaciliteerd wordt om weer te zakken. Zo dragen we het veld met elkaar.

Samen ontspannen

Op het terrein is ook een sauna aanwezig. Een heerlijk warme plek. Het is een plek waar je elkaar op een zachtere manier kunt ondersteunen, door het delen van massage, healing of simpelweg samenzijn. Vertrouw erop dat er ruimte is voor jou als jij die nodig hebt. En als wilt… neem je massagetafel of -stoel mee, voor in de groepsruimte.

Sharing

Het in het moment delen van wat er in je leeft, in een sharing groep, is een vast onderdeel in de dagelijkse structuur. Een groep die hopelijk in de loop van het jaar nog eens bij elkaar komt. Sharing cirkels worden op dag 1 gevormd via een speels ritueel.

De wolfsvrouw – hoedt, waakt, steunt

Voel je je tijdens de bijeenkomst geroepen om bewust wat meer te dragen, gewoon om dat zo voelt? Extra steun te bieden? Het veld te hoeden? Te zorgen voor het geheel? Er in aanwezigheid te zijn voor anderen? Neem dan je plek als Wolfsvrouw in. Een wolfsvrouw loopt rond, zoekt een plek om te zitten of te liggen/waken. We vertellen je tijdens de bijeenkomst meer over deze rol.

Ben jij er klaar voor?

Laten we onze krachten bundelen. Verbinden in zachtheid, kracht, kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid. Ben jij klaar voor de transformatie? Om jezelf in de wereld te zetten op een manier die bij jou past? Om vorm te geven aan jouw innerlijke verlangens? De roep van je ziel te volgen?

Laten we gaan. Ongetemd, ongeremd, onaangepast… vrij.

Translate »