🎪Wanneer het lastig is om je waarheid te spreken🎪

Art: Autumn Skye Morrison
‘Time is growing short. There are unexplored adventures ahead of you’
12 april 2019
It is time – to speak our truths…
14 april 2019

🎪Wanneer het lastig is om je waarheid te spreken🎪

 

Auteur: Marian van Noort

Gisteren een geweldig leuke avond gehad in het┬áRenaissance Amsterdam Hotel. Een feest in Circus-stijl, zie bijgaande foto. Waar ik voor de aanwezige gasten readings mocht verzorgen. Dat houdt in dat ik vliegensvlug contact maar met de essenti├źle kwaliteiten van die persoon en die licht en luchtig overbreng. Altijd focussend op talent en positieve kant van de aanwezige eigenschappen. Omdat ik niet aan Vraag en Antwoord doe maar direct op reading-stand ga, blijven de readings altijd positief. Ik hou me niet bezig met de gedoetjes van het ego. Die komen er overigens altijd wel uit met de tarotkaarten, dat dan weer wel.

Heel af en toe geef ik een goedbedoeld advies, waar mensen meestal wel een connectie mee kunnen maken. Ik geniet altijd van de verschillende soorten ‘energie’ die ik mag ontmoeten en waar ik me in mag spiegelen. Een avondje op reading-stand is tenslotte ook een goedbetaalde avond therapie voor mezelf ­čśë

WaarzegsterProfessioneel is het dus helemaal niet ingewikkeld om me af te stemmen op mijn weten, om me uit te spreken, om de ander te laten stralen. Zoveel anders is het soms in mijn persoonlijk leven. Want in tegenstelling tot de gasten van gisteren, heb ik met de meeste mensen in mijn nabije omgeving een band. Een relatie, die op het spel zou kunnen komen te staan als ik over de schaduw spreek. Over wat ik waarneem. Over waar het schuurt en waar ik over mijn eigen grenzen heen ga. Ik ben een pleaser en kom er steeds meer achter dat ik het liefste de zonnige kant op zoek in het contact met de ander. Dat levert natuurlijk veel gezelligheid op maar ik onthoud zowel de ander als mijzelf van een reflectiemoment.

Met dit inzicht, zeker in het licht van onze┬áQuest of the Wild Woman, voel ik me uitgedaagd om me ook uit te spreken over wat ik zie en voel, ook wanneer het gaat over schaduwkanten. En waar de relatie misschien op het spel komt te staan. En me dan alsnog uit te spreken. Ik ben er klaar voor. It’s time!

I’m ready to speak my truth! Jij ook?
www.questofthewildwoman.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate ┬╗