Het vrouwelijke als magneet – van werken naar ontspannen

De ontembare vrouw
17 februari 2019
Haus Regenbogen
En dan ben je opeens in Duitsland…
17 februari 2019

Het vrouwelijke als magneet – van werken naar ontspannen

Marian van Noort - Spiritainment

Auteur: Marian van Noort

Afgelopen week vond de EventSummit plaats, een voor de evenementenbranche belangrijke – en grote – eendaagse beursdag. Een evenement waar ik een haat/liefde-verhouding mee heb, omdat beurzen zo moeilijk te meten zijn qua resultaat. Vorig jaar bracht ik mijn nieuwe act Oracle in Red’ al wandelend onder de aandacht bij de beursbezoekers. Op hoge hakken en in een kakofonie van geluiden was het niet fijn werken. Voor het einde van de beursdag was ik al afgehaakt. Met een paar visitekaartjes op zak, dat wel, maar energetisch helemaal op. Het zal voor de ondernemers onder de lezers geen onbekend verhaal zijn.

Zal ik wel.. zal ik niet…
Dat ik dit jaar dus niet stond te springen, ook al kreeg ik een hele goede deal, was dan ook niet zo gek. Maar vriendin T. Zei: “gewoon doen!”. Haar enthousiasme rolde over mijn twijfels heen en dezelfde dag meldde ik me nog aan. Mijn zwager van Scrambled Adds fixte een mooie banner voor me en extra promotiemateriaal werd gedrukt… ik was er helemaal klaar voor. Ik had van de organisatie een mooie opvallende plek toegewezen gekregen waar ik mijn decor neerzette op de middag ervoor. Op weg naar de beursdag visualiseerde ik het resultaat… moeiteloos heel veel nieuwe contacten leggen.

Het vrouwelijke als een magneet
Rond een uur of 11 was ik geïnstalleerd op mijn plekje en vanaf dat moment was er onafgebroken aandacht voor mijn promomateriaal of schoven mensen even aan voor een korte reading op hun talenten. Met gemak haalde ik die dag meer dan 50 nieuwe contacten binnen en waren er meer dan 3 hele hete leads. Om half 6 begon iedereen met afbouwen… en ik? Ik had nog energie en had nog wel een uurtje kunnen doorgaan. Wat fijn om achterover te mogen leunen en mensen naar mij toe te laten komen, in plaats van andersom. Van hard Werken naar Ontvangen. Natuurlijk waren de voorbereidingen in orde. Daardoor kon ik ontspannen ontvangen. Op naar de beurs in 2020!

Marian van Noort (1968)
Marian heeft haar roots in het communicatievak en werkte jarenlang als schrijver en projectmanager in de reclame- en onderwijswereld. Nu gebruikt ze haar intuïtie, schrijftalent en coachende vaardigheden om professionals te helpen bij het (her)vinden en benoemen van hun unieke talenten. In haar eigen zoektocht naar meer zachtheid en verbinding organiseerde ze een aantal jaren Tempelavonden voor vrouwen en gaf ze samen met Joyce de training Strip je Vrij. Daarnaast is ze zelfbenoemd ‘opperheks’ en wandelende waarzegster bij Spiritainment, een spiritueel entertainmentbureau. Ze maakt hiervoor gebruik van haar ‘weten’ en leerde de afgelopen jaren haar yin en yang in balans te brengen. Binnen Spiritainment werkt ze samen met andere readers. Ze is moeder van een zoon. Haar rol tijdens de Quest of the Wild Woman is die van schrijver, vormgever, organisator en verbinder van ‘boven en beneden’. Typisch Marian: humor, drive, helderheid, scherpte, diva en meisje, speels, eigen-wijs, samenwerken en supporten.

www.helder.nu
www.spiritainment.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »